" /> Room Escape Barcelona | Simulacre Vuit Escapisme BCN
escape room de harry potter

Benvinguts a
Simulacre Vuit Room Escape Barcelona

El senyor de la foscor ha obert un portal entre el món de la màgia i el món que coneixem. Necessitem un equip d’intrèpids guardians que aconsegueixin tancar el portal abans que mans indesitjades es facin amb el control de tots dos mons.
Sereu capaços de completar la missió en el nostre room escape?

Temps escape room

Teniu 60 minuts per complir la missió a través de lògica, enginy,  intel·ligència, enigmes, candaus i deduccions. Vols saber més del nostre joc?

Enigmes i proves dels room escape

Un veritable Escape Room en viu on viuràs en primera persona l’emoció del joc.

RESERVA ARA!
Room escape per a grups

Reuneix el teu equip per a aquesta nova aventura, recorda que podeu ser des de 2 a 6 persones com també grups nombrosos de fins a 200 persones!

Edat per a room escape

Apte per a majors de 16 anys sols. Entre 14 i 16 anys acompanyats d’un adult. Menors de 14 anys acompanyats amb la familia. No apte per aniversaris.

Joc d'escapisme Victima 17
Dificultat joc d'escapisme Simulacre Vuit
Room escape en viu a Barcelona
Sala d'escapisme a Barcelona

El nostres Jocs d’escapisme

Room Escape Andana 9 ¾

Som guardians mil·lenaris que des de l’inici dels temps vetllem per la màgia, intentant que no es conegui i afecti al nostre món. Ara, el senyor Fosc ha obert un portal que connecta el món de la màgia amb el nostre. Això pot desestabilitzar-ho tot i que ens vam sumar en el més absolut caos.

Necessitem un equip d’intrèpids guardians de la màgia que es desplacin fins al lloc on el Fosc ha obert el portal, i aconsegueixin tancar-ho abans que mans indesitjades es facin amb el control.

Teniu una hora per aconseguir resoldre tots els contratemps que el senyor Fosc us ha preparat. Haureu d’ajudar-vos de les vostres habilitats i usar la lògica, intel·ligència per així aconseguir el vostre objectiu.

Escape room Simulacre Vuit Barcelona
escape-harry-potter

ANDANA 9 3/4

Nou joc d’escapisme en viu Andana 9 3/4. Viatjareu fins al món de la màgia, a l’escola de màgia i fetilleria. El senyor Fosc ha posat molts paranys màgics i vosaltres haureu d’usar les vostres habilitats, veure més enllà de la màgia i no perdre-us pels passadissos ocults del castell.
Sereu capaços d’aconseguir-ho abans que acabi el temps?

Més info
Room escape magia
RESERVA ARA!

EL RESCAT

Una figura molt important del vostre entorn ha estat segrestada i la policia no la troba. Necessitem uns intrèpids valents que s’infiltrin a un domicili on sembla que podria haver-hi alguna pista, rescatar a la víctima i preparar un parany al segrestador.

El Rescat és un Room Escape amb una ambientació d’acord amb la temàtica, on l’objectiu del grup d’entre 2 i 5 persones, és escapar amb la missió resolta utilitzant la lògica, la intel·ligència i la deducció.

Més info
room escape el rescate

ELS NOSTRES JOCS PER GRANS GRUPS

escape victima 17

VÍCTIMA 17

Víctima 17 és joc d’escapisme per a grups més grans, doncs està pensat i adaptat per a un nombre de participants d’entre 10 i 60 persones. Amb tots els que sigueu es faran grups petits en els quals, com en els altres jocs, haureu de parar esment a les pistes facilitades per tractar de resoldre els enigmes i puzles de forma col·laborativa, on una bona comunicació i un bon treball en equip serà fonamental per aconseguir l’objectiu, en aquest cas el de descobrir i atrapar a l’assassí en sèrie abans que acabin els 90 minuts dels quals disposa aquest joc d’escapisme per a grans grups.

Podreu salvar a la víctima 17?

Més info

WEST

West és un joc de recerca per a grups grans d’entre 15 i 150 persones en el qual s’han de resoldre enigmes, puzles i petits jocs, utilitzant la lògica, la intel·ligència i la deducció amb l’objectiu d’atrapar al vilà Billy Joe.

Aquest joc de escapisme es realitzarà amb tot el grup jugant alhora al mateix espai i fent petits grups de 3 i 4 persones, en el qual cada grup haurà de resoldre els seus enigmes. El treball en equip i la comunicació són fonamentals per resoldre el misteri en 90 minuts.

Podreu salvar a la víctima 17?

Més info
room escape west
room escape para niños el poder del futuro

Escape Room per a nens: EL PODER DEL FUTUR

El poder del futur és un joc de recerca per a grups entre 9 i 30 nens d’edats compreses entre els 8 i els 12 anys en el qual s’han de resoldre enigmes, puzles i petits jocs, utilitzant la lògica, la intel·ligència i la deducció amb l’objectiu de salvar el planeta.

Aquesta activitat es realitzarà amb tot el grup jugant alhora al mateix espai i fent petits grups de 3 o 4 persones, en el qual cada petit grup haurà de resoldre els seus enigmes en menys de 90 minuts.

Podràs convertir-te en superheroi?

Més info

Reserves

PREUS
Room escape parejas

GRUP DE 2  = 60€

GRUP DE 3  = 66€

Room escape grupos 4

GRUP DE 4 O 5 = 80€

Room escape grupos 5 o más

GRUP DE 6 = 90€ 

Reserva ara amb un 10% de descompte si vens a jugar de dilluns a dijous!*

El descompte s’aplica automàticament al seleccionar el dia i l’hora al calendari.

*El descompte només és vàlid per a reserves fetes a través de la nostra pàgina web

RESERVAR

Codi de colors del calendari:

Regals

Vols fer el millor regal a aquella persona especial? Doncs no ho dubtis, regala simulacre VUIT amb una de les nostres experiencies de room escape.

Pots escollir entre aquestes diferents opcions. Per comprar-les des de la web fes clic sobre el producte.

Si vols aconseguir un d’aquests regals pots venir a buscar-los al nostre local o t’ho podem enviar per correu postal pagant 5 € d’enviament.

Demana més informació i aconsegueix-les a [email protected] o al telèfon 622255487

Empreses

El departament que s’encarrega de treballar amb i per a empreses dins de Simuacre Vuit ofereix des de jocs “Ready to play” amb un ampli catàleg, no només de jocs tradicionals de fuita sinó de jocs per a grups grans, fins a jocs totalment personalitzats per a treballar la temàtica o els objectius que la seva empresa necessita. Li convidem a conèixer totes les possibilitats en la nostra web de Simulacre Vuit Empreses.

Simulacre Vuit Empresas

FAQ

ELS JOCS DE SIMULACRE VUIT

En aquest apartat trobareu totes les respostes als dubtes sobre Simulacre VUIT i els jocs d’escapament. Després, a gaudir!

Què és un joc d'escapament?

La vostra missió és sortir de la sala tancada en menys de 60 minuts. La sala serà un lloc tematitzat i amb una missió argumental. Això s’aconsegueix a través de lògica, enginy, puzzles i treball en equip.

Què passa si tinc claustrofòbia?

No hauria d’haver cap problema. Els espais són suficientment amplis i estan decorats i condicionats perquè no doni aquesta sensació de tancat. A més, tenim sempre a un responsable vigilant a través de les càmeres i un botó per poder sortir immediatament quan es desitgi.

Què passa si una persona decideix abandonar el joc mentre juguem?

Tenim sempre a un responsable vigilant a través de càmeres. Si una persona desitja sortir ho podrà fer, i la resta podrà continuar dins fins el final del joc. La persona que ha sortit no podrà tornar a entrar.

Mida dels equips

Els equips a cada sala són d’entre 2 i 6 persones.

Què passa si només som dos?

No passa res. Podeu jugar dues persones, però està clar que la dificultat augmenta si són menys jugadors. El joc està pensat per treballar en equip.

Es pot regalar?

Si voleu regalar l’experiència de Simulacre VUIT podeu fer-ho amb els nostres vals de regal. On l’experiència començarà fins i tot abans de venir. El protagonista podrà gaudir de l’experiència dins els 5 mesos següents a la data de compra del val. Pregunta’ns a [email protected]

Hi ha algun límit d'edat?

L’edat mínima per jugar són 14 anys, sempre que en el grup hi hagi, com a mínim, la meitat d’adults. A partir de 17 anys ja podreu venir sense la necessitat d’un adult. La principal raó d’aquesta limitació d’edat és la complexitat del joc.

¿Fa por? Necessito estar en bona forma física?

El joc és d’enginy i en cap cas fa por ni és necessari fer servir la força física.

Reserves

En l’apartat de reserves podreu escollir entre una reserva simple (oberta a competir contra un grup desconegut o tancada per vosaltres sols), o una reserva doble. Qualsevol dubte ens el podeu fer a [email protected]

Haig de ser molt puntual a l'hora de venir a jugar?

Sí. És molt important la puntualitat donat que durant tot el dia tenim reserves seguides. S’ha de tenir en compte que el joc dura un màxim de 60 minuts, però abans de cada joc són necessaris uns minuts de preparació i instruccions. Si el grup arriba 15 minuts tard, el joc no es podrà realitzar i es perdrà l’import de la reserva.

Preus

Sempre es cobra per reserva de sala. El preu per sala dependrà de les persones que juguin. Si voleu consultar els preus aneu a la pestanya de reserves. Us aconsellem que visiteu la pestanya d’oportunitats si voleu aprofitar-vos d’algun descompte.

Pagament

Una vegada reservat el joc al nostre apartat de reserves dins la web, tindreu l’opció de pagament amb targeta o pagament mitjançant ingrés en compte. En el cas d’ingrés en comte rebreu un mail amb el número de reserva que caldrà posar com a concepte en el moment de fer l’ingrés.
És molt important que poseu bé aquest concepte per a poder confirmar la reserva així com efectuar el pagament com a mínim 48 hores abans del joc. Si no està fet l’ingrés 48 hores abans es procedirà a la cancel·lació de la reserva.
Un cop fet el pagament s’enviarà un correu amb les dades facturades i la confirmació de la reserva.
Per a reserves Last Minute és imprescindible trucar per telèfon. En aquest cas s’efectuarà el pagament en efectiu.

Què passa si al final no puc venir?

Si aviseu amb una antelació de, com a mínim, 48 hores, podeu canviar la reserva per un altre dia sense cap cost addicional o, en el cas que així ho desitgeu, sol·licitar la devolució de l’import. Heu d’escriure un correu electrònic a  [email protected] especificant el número de reserva, que trobareu al mail de confirmació.

Sempre s'aconsegueix sortir en 60 minuts?

No, és un joc d’intel·ligència i habilitat i no tots els grups son capaços de finalitzar-ho a temps.

Què passa si no aconseguim sortir en el temps establert?

Un cop completats els 60 minuts de joc, tot i que l’equip no hagi aconseguit sortir pel seu propi peu, es donarà per finalitzat el joc i es considerarà que l’activitat ja ha estat realitzada. Pot ser en un altre moment pugueu tornar-ho a provar!

POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES

622255487

Carrer Varsòvia, 15

Barcelona

 

[email protected]

 

 

Metro Barcelona   L4 Metro Barcelona    L5 Metro Barcelona

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Assumpte

  Missatge

  Vull suscriu-re'm al newsletter

  ACCEPTO I SOL·LICITO EXPRESSAMENT, la recepció de comunicacions comercials (newsletters) per via electrònica (e-mail), per part de Simulacre Vuit SCP, amb NIF nº J66524463 i domicili social en: Carrer De Varsòvia, Nº15 Local, C.P. 08041 - Barcelona (Barcelona), sobre promocions i novetats dels nostres productes i serveis que poguessin ser del seu interès.

  Accepto que he llegit la Protecció de dades

  El sitio web https://roomescapesimulacrevuit.es/ utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información que ayuda a optimizar su visita a sus páginas web.
  No se utilizarán las cookies para recoger información de carácter personal. Usted puede permitir su uso o rechazarlo, también puede cambiar su configuración siempre que lo desee.
  Encontrará más información en nuestra Política de Cookies.

  ACEPTAR
  Aviso de cookies
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop